Снимка: BulNews Медик от Враца направи истински фурор в града с надписи

...
Снимка: BulNews Медик от Враца направи истински фурор в града с надписи
Коментари Харесай

Доктор от Враца шокира пациентите си с необичайна молба

Снимка:   BulNews 

Медик от Враца направи същински възторг в града с надписи на вратата на кабинета си, оповестява BulNews. 

Става дума за доктор Ани Костов, който работи като общопрактикуващ доктор във Втора градска поликлиника. Пациентите, които чакат пред кабинета му, четат налепените по вратата листове. На тях написа закони и здравни наредби, само че също така и хигиенични препоръки, написани персонално от доктора. 

Една от бележките прави изключително усещане, освен тъй като е написана с много по-едър шрифт, само че тъй като избрана дума е повторена няколко пъти с червен химикал.

  

Главният съвет на доктора е „ Моля, идвайте изкъпани в кабинета!!! “. Някои пациенти от нежния пол я одобряват с румена усмивка и мокри мечти. Други разясняват, че очевидно на лекаря му е писнало от хигиената на врачани и е решил да им го каже по-деликатно.

Големият брой пациенти, чакащи през вчерашния ден пред вратата на доктор Костов, несъмнено се забавляваха с посланията му и с любознание четяха всяко едно от тях. Разбира се всички съблюдаваха прецизно най-много възбраната „ Не чукайте, ще бъдете поканени!!! Пречите на доктора! “ и се стараеха да не приказват на всеослушание в коридорите на поликлиниката.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР